(3корінь з 6+2корінь з 8-корінь з 32)корінь з 2-корінь з 108

(3корінь з 6+2корінь з 8-корінь з 32)корінь з 2-корінь з 108

  • (3sqrt{6}+2sqrt{8}-sqrt{32})sqrt{2}-sqrt{108}==3sqrt{6*2}+2sqrt{8*2}-sqrt{32*2}-sqrt{36*3}==6sqrt{3}+8-8-6sqrt{3}=0

  • (3корнь з 6+2корнь з 8-корнь з 32)корнь з 2-корнь з 108 = (3корнь з 6+2корнь з (4*2) -корнь з (4*4*2) )корнь з 2-корнь з 108=(3корнь з 6+2*2корнь з 2 — 4 корнь з 2 )корнь з 2-корнь з 108=(3корнь з 6+4корнь з 2 — 4 корнь з 2 )корнь з 2-корнь з 108= (3корнь з 6)*корнь з 2-корнь з 108= 3корнь з 6*2 -корнь з 12*9=3корнь з 12 — 3корнь з 12=0